EL POR QUÉ DE EL BLOGÍGRAFOEl Blogígrafo es un blog destinado a mi producción literaria personal y a recomendaciones que por algún motivo tienen un interés especial, relacionadas con el mundo de la literatura, y a otras que crea que son de interés general. Si queréis colaborar a que este blog crezca con vuestras aportaciones, adelante. Un saludo.

domingo, 23 de marzo de 2014

HAIKUS de Carme Raichs (En català)CARME RAICHS
1a. edició: març 2014
ISBN: 978-84-941889-6-1
202 pàgines
Preu: 12,- €
HAIKUS és el fruit de molts anys de treball per part de la Carme Raichs. Aquest llibre conté més de 1.110 poemes, entre haikus i senryus. En quan a la temàtica que ens presenta la Carme, pues podríem pensar que és variada donada la gran quantitat de poemes, però, encara que sigui així, el poeta sempre parla del mateix: de l’amor. Amor a tot: a la natura, a la vida, a la música, a la mateixa poesia, a la bellesa, al món interior, a l’explosió de l’ésser i un llarg etcètera.
Per abordar aquest llibre cal fer-ho també amb delicadesa, buscar un racó íntim per anar desgranant un darrera l’altra, llegir, rellegir, meditar, pensar, reflexionar. Un recomanable llibre de capçalera.


PORTADA_HAIKUS_rbg_web

No hay comentarios:

Publicar un comentario